Het begon met een overtuiging

Al in 2011 wisten Daan en Niels, Reblz van het eerste uur, dat er een storm op komst was. Nieuwe makers die meer kijkers hebben dan BNN programma's. Jongeren die zich afkeerden van TV (en andere traditionele media). Merken die deze jongeren niet meer bereiken. De storm is niet gaan liggen maar een orkaan geworden. Digitale content makers hebben de macht gegrepen en laten niet meer los.

Er is een nieuwe generatie makers opgestaan!

Wij helpen invloedrijke, digitale makers de wereld van (branded) entertainment veroveren

Trots op wie we zijn

Wij zijn super trots op alle toppers waarmee we werken. Het team, de makers, de producers, de creatieven, de fotografen, edittors, designers, stagiaires.. Stuk voor stuk jonge en ambitieuze talenten die social denken en leven op hun mobiel. Wat ons met hen verenigt zijn de volgende 3 kernwaardes:

Wij zijn rebels

Waar we echt niet van houden? Regels. En mensen die zeggen dat het nu eenmaal zo is.

Wij zijn gretig

We willen niets liever dan een rol spelen in de wereld van digitale entertainment én deze veranderen

Wij zijn eerlijk

Wij zijn eerlijk. Naar onszelf en naar anderen. Fake is uit. We vertellen oprechte verhalen, voor echte mensen

Create. Collaborate. Celebrate.

Wij geven je merk een gezicht. Door onze jarenlange ervaring met dagelijkse content voor miljoenen volgers weten wij precies wat werkt en hoe we je doelgroep in beweging krijgen. Vaak zijn we zelfs je doelgroep. We geloven in creativiteit en willen vermaken, inspireren en informeren. Niet storen en irriteren.

Kennis & ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring met invloedrijke makers en dagelijkse social content voor hun honderdduizenden volgers.

Creatief & vernieuwend

Niets zo dodelijk als traditionele advertising op social media. Daarom strijden we altijd voor creativiteit en innovativiteit.

Oprecht & authentiek

De makers worden vanaf dag 1 betrokken bij het project. Alleen zo ontstaan authentieke verhalen die werken voor zowel het merk als de maker.

Proud to be a Social Rebel

Meer weten over SocialReblz?