Wij maken merken menselijker

Mensen vertrouwen merken en hun advertenties niet. Steeds meer merken begrijpen dat groot, global en machtig overkomen niet werkt. Merken moeten echt, transparant en persoonlijk zijn en hun waarden en roots laten zien. Wij helpen daarbij.

Scroll stopping social content

Wij zijn makers

Wij geven je merk een gezicht. Door onze jarenlange ervaring met dagelijkse content voor miljoenen volgers weten wij precies wat werkt en hoe we je doelgroep in beweging krijgen. Vaak zijn we zelfs je doelgroep. We geloven in creativiteit en willen vermaken, inspireren en informeren. Niet storen en irriteren.

Creative development

Op basis van het DNA en de doelstellingen van je merk selecteren we de beste makers en komen we met creatieve en en effectieve concepten, content formats en strategieën.

Social content producties

Content produceren anno nu is ingewikkeld. Van vertical trailers, foto content in de feed en stories tot Hero video's, live events en social advertising content. We maken het allemaal in-house.

Content distributie

Wij zorgen voor succesvolle contentdistributie door verbindingen te leggen tussen de gemaakte content, doelgroepen, social media, invloedrijke makers en social advertising.

Behind the scenes

Dagelijks produceren wij content voor merken en onszelf.
Animated GIF downsized large 15

Fanta Social Cinema

Animated GIF downsized large 17

Jägermeister

Animated GIF downsized large 19

Beefeater pink

Animated GIF downsized large 34

Levi's

211e5206 8a99 44bf ae1c 8d47a353950f 1

Libresse

Animated GIF downsized large 38

Jägermeister

Schermafbeelding 2019 08 08 om 10 45 58

Action Beauty

Animated GIF downsized large 37

Bourjois

Drie uitgangspunten

Door de beste invloedrijke makers vanaf dag 1 te betrekken bij het project wordt de content creatief en authentiek, zodat deze voor beide partijen werkt.

Kennis & ervaring

Al meer dan 10 jaar ervaring met invloedrijke makers en dagelijkse social content voor hun honderdduizenden volgers.

Creatief & vernieuwend

Niets zo dodelijk als traditionele advertising op social media. Daarom strijden we altijd voor creativiteit en innovativiteit.

Oprecht & authentiek

De makers worden vanaf dag 1 betrokken bij het project. Alleen zo ontstaan authentieke verhalen die werken voor zowel het merk als de maker.

De nieuwe generatie consument bereiken met verhalen die ze graag horen?


Van concept tot activatie, wij hebben social content marketing uitgevonden ;)